Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

HRLM online

Grand Opening: Home Stock Limited Editions

HRLM onlineBest of the PastComment

HRLM - Haarlemse stadsglossy

Het rondtrekkende Home Stock Limited Editions is geen doorsnee winkel. Het is een inspiratieplek, waarbij alles wat je ziet te koop en betaalbaar is; van meubels tot mode. Hierdoor wisselt het winkelbeeld continu en zijn er dagelijks nieuwe buitenkansjes op de kop te tikken!

Foto: Home Stock Limited Editions

Foto: Home Stock Limited Editions


Opvallende winkel
De winkel opent op zaterdag 30 augustus haar deuren en zorgt voor drie maanden reuring aan Drossestraat 7 in het Raaksgebied. Het pand waar voorheen de Block zat is compleet omgetoverd tot stijlvolle locatie, waarbij poëtische teksten in de winkel de verhalen achter de producten onthullen. Het doel is om uiteindelijk 29 winkels te openen die allemaal tijdelijk van aard zijn. Home Stock Limited EditionsHaarlem is het eerste filiaal naar dit verrassende concept. Vandaar de 1/29 in het logo voor het Haarlemse filiaal.

Op de kaart
Bedenkers en initiatiefnemers zijn Haarlemmers Wouter Boon en Sita Baarsma. Wouter werkt al meer dan vijftien jaar in de meubelbranche, waardoor hij een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd. Hij weet zijn veelzijdige winkel als geen ander op de kaart te zetten. Sita is daarnaast de drijvende kracht achter de schermen. Ze kent vanuit haar werk als salesmanager bij de HRLM Haarlemse stadsglossy de stad en haar inwoners goed. Hierdoor kent ze het huidige winkelaanbod en weet ze waar nog ruimte voor is. “Ik denk echt dat dit een winkelconcept is waar we steeds meer naartoe gaan”, vertelt ze enthousiast. “We delen de winkelruimte en bieden scherp geprijsde en unieke producten, waarmee we voor onszelf, zakelijke partners en natuurlijk onze klanten unieke kansen creëren.”

Perfectie van imperfectie
Wouter en Sita delen de winkelruimte met verschillende verkopers die met hun producten goed aansluiten op hun ideeën. “We laten graag de perfectie van imperfectie zien; wat de één bijvoorbeeld als gewoon schoolbankje beschouwt is voor een ander misschien wel een eyecatcher voor in de woonkamer! Naast eigentijdse meubels van de merken Zuiver, Woood en VT wonen verkopen we daarom ook industrieel vintage zoals een honderd jaar oud krijtbord of een bok die in een gymzaal heeft gestaan.” Daarnaast verkopen ze keukenaccessoires, mode van bijzondere merken en dingen als schilderijen en opgeknapte pc’s. Kortom, het assortiment van Home Stock Limited Editions is niet in een hokje te plaatsen en daarmee zeer inspirerend!


Kom zaterdag 30 augustus van 10.00 - 17.00 uur langs bij de Grand Opening en laat u verrassen door de speciale openingsactie!

Openingstijden: woensdag t/m zondag 10.00 - 17.30
Meer informatie: www.homestock.nl