Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

Seasons

SeasonsBest of the PastComment

Home Stock Limited Editions is geen doorsnee winkel. Het is een inspiratieplek, waarbij alles wat je ziet te koop en betaalbaar is; van meubels tot vintage. download (1)Hierdoor wisselt het winkelbeeld continu en zijn er dagelijks nieuwe buitenkansjes op de kop te tikken!

Energie zit volgens de eigenaars in het zoeken. Het zoeken naar de balans, het balanceren op de grens. “Om niet te vallen moet je blijven bewegen, blijven zoeken” zeggen zij. Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt maar ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond. Homestock is voortdurend op zoek. De saamhorigheid van het verschil. De gezamenlijkheid van het contrast 

Het is een unieke winkel waar het hele gezin met plezier naar toe gaat, je treft dan ook nooit wachtende mannen aan tegen de winkelpui. Homestock maakt een gewoon interieur bijzonder met robuuste meubels, verfijnd serviesgoed en grappige, mooie en kleurrijke accessoires voor elke ruimte van je huis.

Lees meer ...