Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

King George wint Oscar eventsector

Design PharmacyBest of the PastComment

King George wint Oscar van de eventsector met 'The Design Pharmacy' waarvoor het gebruikt maakte van de industrieel vintage meubels en accessoires van Best of the Past

"Het Sint-Niklase interieurbureau King George heeft de Benelux Event Award 2015 gewonnen, zeg maar de Oscar van de eventsector. King George liet met het event 'The Design Pharmacy' iedereen achter zich, onder meer '25 jaar vtm', de opening van de Callebaut Chocolate Academy, de Grimbergen Experience en de Audi A3 Sportback-presentatie.

De jury prees de ongeziene vernieuwende belevingsingrediënten van het event, dat vorig jaar tijdens de Biënnale Interieur van Kortrijk te zien was. "Met de 'The Design Pharmacy' zorgden we voor een totaalbeleving in een leegstaand pand van 1.000 vierkante meter, samen met klanten als Niko, Allesi en Bulthaup. Drie etages kleedden we tot in de puntjes aan, met onder meer expositieruimtes, een geheime bar, een restaurant en belevingsplekken. We wilden de bezoekers vooral een medicijn bieden tegen het saaie alledaagse", aldus Joris Van Halle van King George.

Vorig jaar won King George in Londen ook al de meest prestigieuze award ter wereld voor winkelinrichting, de 'Word Retail Award'. Daarbij liet het winkels in wereldsteden achter zich, waaronder Oscar De La Renta (Londen), Max Mara (Milaan) en Galeries Lafayette (Peking)."