Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

The Design Pharmacy - A cure for the ordinary

Design PharmacyBest of the PastComment

Tijdens Interieur 2014 in Kortrijk openen verschillende designmerken de Design Pharmacy .In de vroegere gebouwen van de Apothekersvereniging van Kortrijk zorgen designbrands als Modular Lighting Instruments, BuzziSpace, Niko, Alessi, Ntgrate, bulthaup & King George voor een totaalbeleving voor zowel de bezoekers, pers als professionals.

Foto: Tom Cole / Woonblog.be 

Foto: Tom Cole / Woonblog.be 

The Design Pharmacy is een pop-upplek van 1000 m2 waar zowel een restaurant als ‘Pharmacy Bar’ zullen gevestigd zijn en waar de verschillende ruimtes van het pand worden aangekleed in verschillende thematische settings. Elke kamer toont een remedie tegen het alledaagse. Alessi toont op deze locatie een overzichtsexpo en ook BuzziSpace zal de heruitgegeven modellen van het Engelse Race Furniture voor het eerst aan het publiek tonen.

In samenwerking met King George - the mad creative agency helpt Best of the Past bij de aankleding van de ruimtes met originele vintage dokterskasten,  apothekerskasten, ziekenhuistafels, instrumententafels, apothekerspotten en vele accessoires. Een supergave combinatie van authentiek vintage en strak design. 

Lees meer...


 

Vintage medicijnkasten gebruikt voor de aankleding van de bulthaup stand

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Vintage dokterskasten in 'oude' praktijk

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Vintage medicijnkasten in rariteitenkabinet

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency

Foto: King George - the mad creative agency