Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

Enjoy the good life

Enjoy the good life

Enjoy the good lifeBest of the PastComment

"Een paar weken geleden was ik een dagje naar Haarlem. Eigenlijk ben ik niet zo’n shopfreak maar deze dag was helemaal op mijn lijf geschreven want ik heb samen met een gezellige vriendin de straatjes van Haarlem afgestruind en heb heel wat leuke winkels ontdekt die ik graag met jullie deel.

Vintage TV uit de DDR, geproduceerd in 1962

Ik heb zoveel leuke shop- en hotspots ontdekt dat ik mijn ontdekkingen ga verdelen over meerder blogposts. Vandaag terechte aandacht voor Home Stock Limited Editions. Wat een gave winkel is dit! Een mustsee voor iedereen met een beetje interesse voor interieur.

Het pand is mega groot maar toch heeft het een heel intieme sfeer. Er is zoveel te zien! Er zijn mooie woonsettings gecreëerd in heel verschillende stijlen. In de hele ruimte vind je leuke hoekjes, grappige spreuken en zoveel leuke artikelen waarvan een hoop met een hoge ‘weet je nog’ factor. De Industriële Vintage stijl voert hier de boventoon. Een stijl die mij heel erg aanspreekt. Ik heb eindeloos door de winkel gedwaald en ik weet zeker dat ik nog niet alles heb gezien.

Home Stock heeft wel een website met impressies maar verkoopt de artikelen niet online. En als je iets ziet dat je leuk vindt koop het dan want voor je het weet is het weg. Alles is zo uniek dat er meestal maar één exemplaar van is..."

Lees meer...

 

Originele vintage kast met letterbakken, afkomstig uit een Belgische drukkerij. Aan de stalen kapstokken hangen vintage EHBO tassen.

Industrieel vintage locker kast, met industriële fabriekslampen op een medische tafel en een oude EHBO koffer. Op de voorgrond een vintage baby badje op een pastel roze onderstel.

Originele industrieel vintage locker kasten met daarop diverse modellen Franse koffertjes.

Verzameling vintage wekkers als decoratie

Diverse modellen vintage schoolstoelen en lessenaars in een klaslokaaltje. Aan de muur gangen originele Franse landkaarten (carte d'ecole) in mooie pastel kleuren. 

Hangend medicijnkastje op een oude industrieel vintage werkbank met mooi mint groene patina

Vintage garenklossen, beschikbaar in alle kleuren van de regenboog

Vintage lessenaar gebruikt als side table met daaronder een stalen legerkist als ideale opberger

Vintage nachtkastjes en houten kratjes