Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

The girls behind the camera

Girls behind the cameraBest of the PastComment

"Afgelopen juli opende er een nieuwe winkel in Eindhoven; Home Stock Limited Editions, een toffe winkel die met name woonspullen verkoopt. Het is de tweede vestiging van de winkel en uiteindelijk is het de bedoeling dat er 29 vestigingen geopend zullen worden. De winkels zullen allemaal van tijdelijke aard zijn. Zelf vond ik deze winkel heel erg vernieuwend, je voelt namelijk meteen dat je niet een standaard woonwinkel binnenloopt. Ook staan er veel grappige/inspirerende teksten op de muren. Home Stock verkoopt niet alleen spullen voor in huis, ook kun je er bijvoorbeeld kleding en plantjes kopen. De winkel is dus niet zomaar in een hokje te plaatsen. Nieuwsgierig geworden? Ik maakte natuurlijk foto’s voor jullie!"