Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

Lot & Ses

Lot & SesBest of the PastComment

"Ken je dat gevoel dat je een nieuwe winkel hebt ontdekt en zo enthousiast bent dat je het tegen iedereen wilt vertellen die je tegen komt. Dit hebben wij met Home Stock. Het rondtrekkende Home Stock Limited Editions is geen doorsnee winkel. Het is een inspiratieplek, waarbij alles wat je ziet te koop en betaalbaar is; van meubels tot mode. Je ziet er super stijlvolle hoekjes met een mix van vintage en industriële spullen en inspiratie wanden met allemaal foto’s aan de muur. Op de grond liggen hippe bohemian vloerkleden waar we heel blij van worden!

Het leuke van de spullen die er verkocht worden is dat er twee nummers op staan. Het eerste nummer is het artikel nummer. En het tweede nummer staat voor het aantal exemplaren dat er van zijn. Super leuk bedacht vinden wij zo weet je dat je een uniek item hebt als er maar vijf van zijn! Ze hebben veel limited editions, dit maakt het ook dat de winkel er elke keer weer totaal anders uit ziet. Daarnaast hebben ze veel producten die je zelf kan samen stellen, zoals je eigen bank of lamp. Je kan dan dus je eigen unieke product samenstellen. Hoe leuk is dat!"

Lees meer ...