Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

Fab 040

FAB 040Best of the PastComment

"De Nieuwe Emmasingel is nog niet echt ontdekt als winkelstraat. Dat is jammer want er zitten hele leuke winkels! Een voorbeeld hiervan is Home Stock limited editions. Een winkel waar ik gemakkelijk een uur kan rondneuzen :).
 
Ze verkopen hier meubels, keukengerei, kinderspulletjes, vintage items, vanalles eigenlijk! De combinatie van vintage en design ben ik erg van. Als je van een bohemian interieur houdt zit je hier goed. Maar ook zijn er gave industriële items te vinden. Dit is zo'n winkel waar je bij ieder bezoek wel met iets naar buiten loopt. 
 
'Limited editions' omdat ze die dus ook verkopen. Sommige artikelen zijn genummerd, deze zijn er in gelimiteerde oplage. Dit is dus je kans om een uniek exemplaar te scoren. De winkel zelf is ook genummerd. Home Stock heeft als doel om 29 winkels te openen. Eindhoven is de tweede op rij, naast Haarlem, nummer 2/29 dus."

Lees meer ...