Best of the Past - Industrial vintage

Industrieel vintage meubels, lampen en woonaccessoires

Mliees

MlieesBest of the PastComment

"Het is alweer een tijdje geleden dat ik een bezoekje bracht aan de enorme woonwinkel Loods 5 in Zaandam. Ik las er zo vaak over in mijn favoriete tijdschriften en volg de winkel al een tijd op Twitter. Omdat ik onderweg naar stage elke dag langs Zaandam kwam besloot ik op een vrije dag het woonwalhalla eens zelf te bekijken. Ik had m’n camera helaas niet mee, maar maakte wel wat foto’s met m’n iPhone. Dan heb je toch een indruk! ;) Maar als je echt van interieur houdt moet je er zeker zelf een keer een kijkje gaan nemen!" Lees meer...

 

Vintage dokterskast, Berkel weegschaal en schoolstoeltje 

Foto: Mliees

Foto: Mliees

Vintage enkeldeurs dokterskast, werkbank en nachtkastje 

Foto: Mliees

Foto: Mliees

Vintage locker

Foto: Mliees

Foto: Mliees